Waar is Mo?

Rubinstein
9789047609414
★ A C T I E . Gouden Boekje van 7,99 voor 7,50
    1-3 werkdagen binnen NL
 
waar-is-mo
gouden boekje
  • Beschrijving

Is Mo op school? Nee, ze is niet op school. De kinderen en de juffrouw hebben haar gisterenmiddag uitgezwaaid. Ze weet alles. Ze kent alle letters en alle getallen en ze weet ook hoe je draken moet verslaan en uit een labyrint moet ontkomen en pannenkoeken moet bakken.

Is Mo in het zwembad? Of bij opa en oma? In de dierentuin of op de maan?

Ook niet? Ze moet toch ergens zijn?

Toon Tellegen is schrijver en huisarts in Amsterdam. In 1980 verscheen zijn eerste boek: De zin van een liguster, een dichtbundel voor volwassenen. Zijn eerste bundel kinderverhalen, Er ging geen dag voorbij, werd gepubliceerd in 1984. Het waren verhalen die Tellegen elke avond voor het slapengaan aan zijn dochter vertelde. Toen ze daar te oud voor werd, is hij ze gaan opschrijven, iedere avond één. Deze dochter heeft inmiddels drie kinderen. Trots als een opa kan zijn, heeft Toon Tellegen nu voor elk van zijn kleinkinderen een Gouden Boekje geschreven. Bij elk verhaal is zorgvuldig een illustrator uitgekozen.

Jan Jutte (Arnhem, 1953) verzorgde de illustraties voor vele prentenboeken in Nederland en het buitenland. Hij werkte met onder meer schrijvers als Annie M.G. Schmidt, Hans Hagen, Guus Kuijer, Sjoerd Kuyper, Rindert Kromhout en Toon Tellegen. Hij ontving drie keer een Gouden Penseel en was diverse keren genomineerd voor een Gouden Uil.

 

Waar is Mo? Hardcover | Rubinstein b.v.
ISBN: 9789047609414 | € 7.99

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__