De kat met de Hoed | Dr. Seuss

Uitgever Gottmer
9789025738129
    1-3 werkdagen binnen NL
 
de_kat_met_de_hoed
Dr. Seuss
  • Beschrijving
  • Meer details

Geweldig nieuws voor alle Dr. Seuss-fans in Nederland: de eerste leesboekjes zijn terug! Lezen gaat goed met de Kat met de Hoed. Ben je alleen? is je moeder niet thuis? Haal dan nooit de Kat met de Hoed in huis!

Zelf lezen is spannend en niemand heeft dat beter begrepen dan Dr. Seuss. Zijn fantastische verhalen zijn een wereldwijd succes en hebben al vele miljoenen beginnende lezers geboeid. De rijmende teksten en grappige illustraties zijn zo vrlolijk dat elk kind deze boeken zelf wil lezen.

Vanaf 6 jaar.

In 1956 nam Theodor Seuss Geisel 220 woorden, zette ze op rijm en vormde zo een meesterwerk voor beginnende lezers.
Nu, bijna 50 jaar later, is The Cat in The Hat een van 's werelds bestverkochte kinderboeken ooit en is Dr. Seuss, met name in het Engelssprekende deel van de wereld, een van de meest gelezen kinderboekenschrijvers.

Bette Westera zorgt er met haar spiksplinternieuwe vertaling voor dat in Nederland een nieuwe generatie beginnende lezers kennis kan maken met de creaties van Dr. Seuss. Bette Westera (1958) won voor eigen werk tweemaal een Vlag & Wimpel van de Griffeljury, en vertaalde diverse boeken, waaronder de zeer succesvolle prentenboeken van Julia Donaldson en Axel Scheffler.

Ze heeft de geweldige uitdaging aangenomen om de wonderbare vondsten van Dr. Seuss uit het Engels te vertalen naar het Nederlands, en is daar op een bewonderenswaardige manier in geslaagd.

__ifPurchasable__
__endifPurchasable__